Ravishing vegetable gratin / Gratin de légumes à tomber par terre…

Ingredients / Ingrédients:

  • Chanterelles mushrooms / Champignons – Girolles
  • Broccoli
  • Spuds/Potatoes/ Pommes de terre
  • 100 gr Finely grated cheese /100 gr de fromage rapé finement
  • Egg mixture (3 eggs, salt & pepper, 200 ml of soya milk)/ Mix d’oeufs ( 3 oeufs battus avec sel & poivre, 200 ml de lait de soja)

Step 1: Get some chanterelles (a big bag of them will still work out being light as these are feather light mushrooms with a super nice fine taste).

wp_20170208_0021     Acheter un sac de girolles

Mince an onion and 2 big cloves of garlic with a couple of tablespoons of olive oil, after 5 minutes, when the onion starts to become transparent, add the mushrooms that you have shredded.

mettre dans une poêle contenant un onion et de l’ail fondus dans 2 cuillères à soupe d’huiel d’olive.

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Step 2: Cook one full head of broccoli (about 10 minutes).

Cuire une tête de broccoli.

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Step 3: Par boil some potatoes too, I cooked and cut in half 6 small ones.

Faire pre-cuire 6 petites pommes de terre et les couper en deux (ou 3).

Step 4: Butter (I use soya spread) an oven dish then add your cooked veg and ensure that the flavours are all mixed.

Beurrez un plat à mettre au four et ajouter votre mélange de légume (je dis bien mélanger pour que les goûts puissent se compléter).

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Step 5: Add salt and pepper over the top.

Ajouter sel et poivre par dessus.

Step 6: Add half the grated cheese on top then the egg mixture before adding the remaining sauce.

Ajouter la moitié du fromage râpé, la mixture d’oeufs + le restant de fromage.

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Step 7: Put in a pre-heated oven at 180° C for 45 mins.

Mettre dans un four préchauffé à 180° pour 45 minutes.

Step 8: It’s ready!!!! Enjoy your dinner 🙂 C’est prêt, bon appétit!!

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