French biscuits (vegan/végétalien)

Another super easy recipe… All you need is a bowl and a spatula (plus ingredients).

Step 1: Pre heat the oven at 190 degrees Celsius.

Step 2: You need to mix the following ingredients:

120 gr of margarine

80 gr of pure cane sugar

1 teaspoon of vanilla essence

180 gr of flour

you should get a flaky pastry so add a little water, about 2 tablespoons and you should obtain a ball that does not stick to the sides.

Step 3: Take about a teaspoon and roll it into a ball. Then flatten it.

Do this with the whole party and bake for about 25 minutes, till golden. They will be crispy on the outside with a short centre.

I recommend you make a cup of tea out coffee because you most likely will have them all… Share them if you dare 😉


en français

De délicieux petits biscuits simples à réaliser et à manger….

1: Préchauffer le four à 190 degrés

2: Mélanger 120 gr de margarine + 1 cuillère à café de vanille + 80 gr de c cassonade + 180 gr de farine

La pâte devrait ressembler à celle d’une pâte brisée donc ajouter 2 cuillères à café d’eau pour obtenir une boule de pâte. Faites de petites boules, aplatissez les et enfourner 25 minutes ou jusqu’à ce qu’ils blondissent. Ils seront croustillant avec un centre tendre.

Préparez le café et le thé… Tout le monde devrait se régaler 🙂

Advertisements