Dough balls (raw) / Boules de noix

WP_20160524_006

This has got to be the easiest recipe for dough balls, raw, lovely yummy things.

Here are the ingredients:

2 tablespoons of almond butter ,

7 tablespoons of hazelnut powder

4 tablespoons of shredded coconut

3 tablespoons of maple syrup

3 tablespoons of flax seeds

1 teaspoon of lemon juice

Method:

Mix all ingredients and when you have a dough, then it’s time to prepare the cover… You can have them like they are… With a spoon or rolled into coin size balls.

I used some leftover coconut and rolled each ball into the shredded coco.

WP_20160524_007

In the fridge and ready for snacking later… Or breakfast on the go in the morning!


En français:

Ingrédients et méthode: mélangez 2 cuillères à soupe de beurre d’ amande + 7 c. à soupe de poudre de noisettes + 4 c. à s. de noix de coco en poudre + 3 c.à s. de sirop d’érable et 3 c. s. de graines de lin + 1 c. à café de jus de citron.

Faites des boules de la taille d’une pièce et roulez dans un peu de noix râpée  de coco râpée (ou pas si vous preferez).

Au frigo pour manger plus tard ou demain matin pour un petit déjeuner en vitesse.

Advertisements