Veggie Calzone / Calzone végétarien

Since I am restricted with lunch options (no canteen and only 2 places where I can eat where I work) I decided to make my own Calzone. I had mozzarella di Buffala, some tomato sauce and a pre-made pizza base so I just went for it.

WP_20160522_008   WP_20160522_010

WP_20160522_011 I tore the mozzarella with my hands and added bits of sauce, plus a couple of pinches of Provence herbs and some black olives…. That’s it! Seal with a little water on your fingers to prevent the pastry from opening.

WP_20160522_012

I baked in a pre-heated oven at 190°C for 40 minutes (covering the top with a small bit of kitchen foil to avoid burning the top of it). Et voilà!

 WP_20160522_015YUMMY

Please feel free to add mushrooms, which will go really well with the flavours. Bon appétit!

————————————————————————–Calzone super simple et super délicieuse:

J’ai déchiré une mozzarella di buffala sur ma pâte à pizza (acheté en supermarché ou pre-faite), ajouté des olives noires (vous pouvez mettre des vertes si vous les préférez), des herbes de provence et sauce tomate avec basilic.

Refermez le chausson en utilisant un peu d’eau pour céler les bords, et enfournez à 190°C pendant 40 minutes en surveillant que le dessus ne brûle pas (en ajoutant du papier aluminium si besoin).

Et c’est tout. Bon appétit!

Advertisements