Coconut semolina/Semoule à la coco

Breakfast alternative or pudding / Alternative petit déjeuner ou dessert:

WP_20160416_006

 

This is a really simple vegan recipe, super quick and definitely yummy.

You will need the following ingredients:

ingredients

200ml coconut milk

3 tablespoons of semolina

1 tablespoon of icing sugar (or agave nectar)

Method:

Mix the three ingredients together in a glass bowl. Put the bowl in the microwave for 2 minutes (or cool on the hub till the mix boils). Take out of the oven, and put into serving dishes. You will have enough for 2 ramequins… Or 1 massive one if you are starving.

To eat warm or cold – your choice!

Enjoy!

 

Recette super rapide, végétalienne et délicieuse:

200 ml de lait de coco Kara (fluide)

3 cuillères à soupe de semoule fine

1 cuillère à soupe de sucre glace ( ou agave nectar)

Méthode:

Mixer les 3 ingrédients dans un bol en verr. Mettre au micro-onde pour 2 minutes (ou cuire sur votre plaque de cuisson jusqu’à ébulition).

Enlever du four et servir dans des ramequins. Portion pour 2 personnes… ou 1 gourmande 🙂

A consommer chaud ou froid.

Bon app!

 

Advertisements