Apple & Pear Crumble / Crumble Pomme Poire

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There is nothing like comfort food on a Sunday evening. The crust is marvelously crispy almost caramelised.

Here is how I made the Apple & Pear crumble:

I prepared the topping first by mixing the following ingredients:

200 gr (1.5 cups) of spelt flour + 300 gr (1.5 cup) of brown sugar + 85 gr (1 cup) oats + 250 gr1/2 pound of vegetal margarine of your choice.

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Place the dough in the fridge to use after you have dealt with the fruits.

Peel and core the apple and pears and place in your dish… I used a pie terracota dish:

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Add your crumble on top and bake in a 190°C oven for 50 minutes.

It will look like this when it comes out:

WP_20160402_014[1] I date say it was lovely with a cup of tea.

I hope you enjoy it!

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Recette du crumble aux pommes et poires:

Pour la couche supérieure (topping) du crumble, j’ai mélangé:

200 gr de farine d’épeautre

+ 300 gr de cassonade WP_20160402_007[1]

+ 85 gr (1 cup) d’avoine

+ 250 gr de margarine végétale StHubert-vegetal

Placez la mixture dans le frigo avant étalage sur les fruits.

Préparer vos fruits (épluchez et enlevez le coeur), coupez en quarts (ou en cubes comme vous le souhaitez) et étalez dans un plat à tarte (ici en terre cuite).

Disposez votre mixture topping sur les fruits et placez au four préchauffé à 190°C pendant 50 minutes… et voilà. Simple et délicieux.

Bon appétit!

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